"Kagawa, piyangoda büyük ikramiye kazanmak gibi"

Beşiktaş, Japon 10 numarayı kiralık olarak renklerine bağladı. Futbol yorumcusu Bülent Timurlenk, Kagawa için bu sözleri söyledi...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Dortmund'dan Japon orta saha oyuncusu Shinji Kagawa'yı sezon sonuna kadar kiraladı. Akşam saatlerinde İstanbul'a gelen 29 yaşındaki 10 numara detaylı bir sağlık kontrolünden geçirildikten sonra resmi sözleşmeyi imzaladı. Siyah-beyazlılar, Japon yıldızın transferini resmi hesabından, "Welcome to Beşiktaş" diyerek yayınladığı bir video ile duyurdu.

Sabah gazetesinden Bülent Timurlenk, Kagawa ile ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:

"Ara transferin son gününde Kagawa kalitesinde ve tecrübesinde adam bulmak piyangoda büyük ikramiye kazanmak gibi. Babel'in gidişi sonrasında Burak dışında Beşiktaş'ın skor üretecek ikinci adamı olur. Lakin yarıştığı tek kulvarda 11 puan geride olan Şenol Güneş'in medya ile yaptığı son toplantıdaki açıklamaları büyük bir soru işareti. Büyük takımlar hedefsiz kalmaz şampiyon olamazsan da ikinci olacaksın. Sürekli şikayet ve mazeret ile nereye kadar. Kagawa, işte böyle bir teknik adamın takımına geliyor."

Futbol Haberleri

Beşiktaş, Ghezzal'ı serbest bıraktı
Beşiktaş'a önerilen Bernardeschi, siyah-beyazlılarla ilgileniyor
Beşiktaş, Lascelles'i transfer etmek için uğraşıyor
Beşiktaş, Matic'i renklerine bağlamaya hazırlanıyor
İDDİA | İspanyol kupa canavarı Kartal oluyor...