Karius, Fabri iddiaları ile hakkında çıkan magazin haberlerine cevap verdi

Beşiktaş'ın Alman file bekçisi Loris Karius, basın toplantısı düzenledi.

Ajans Beşiktaş - Antalya Belek'de ikinci devre hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta Loris Karius, Gloria Sports Otel'de basın toplantısı düzenledi.

İşte Karius'un sözlerinden öne çıkan satırlar:

Burada olmak çok güzel. Koşullar harika. Birliktelik içinde çok iyi hazırlanmaya çalışıyoruz. Yılın ikinci yarısı çok zor olacak. İlk yarı çok puan kaybettik. İyi bir seri yakalamamız gerekiyor.

Genel olarak kendimi iyi hissediyorum. Takıma ve kulübe iyi uyum sağladım. İlk yarıda her maçta önümde oynayan savunma hattında değişiklik oldu. Ligin ikinci yarısında daha iyi bir performans ortaya koymak istiyoruz.

MAGAZİN HABERLERİ

Yazılanların yüzde %99'u saçmalıktan ibaret. Aslı astarı olmayan medya ile ilgili sorun var. Neden buna ihtiyaç duyuyorlar bilmiyorum. Daha önce adını sanını duymadığım kadınlarla beni yazıyorlar. Bunun herhangi bir probleme sebep olması mümkün değil takım için. İngiliz basını da Türkiye'de yazılıp çizileleri Türkiye'den kopyalaıp yapıştırıyorlar.

KONSANTRASYON SORUNU MU VAR?

Ben herhangi bir konsantrasyon sorunu olduğunu düşünmüyorum. Her maçta önümdeki diziliş değişti. Kötü performans bir iki oyuncu üzerinden değerlendirilemez. Şimdi tek yapmamız gereken şey kollif olarak gelişmek.

Ben de daha çok maçı gol yemeden tamamlamak isterim. Her kaleci için böyledir. Umarım ikinci yarıda daha çok maçı gol yemeden tamamlarız. 

FABRİ GERİ DÖNECEK İDDİALARI İÇİN DÜŞÜNCELERİ

Ben yazılıp çizilenleri dinleseydim çoktan Liverpool'a dönerdim. Şu anda birinci kaleci benim.

TARAFTARA MESAJ

9 puan gerideyiz. Ama rakiplerimiz de 9 puan kaybedebilir. Kesinlikle pes etmeyeceğiz. 

Futbol Haberleri

Beşiktaş, Ghezzal'ı serbest bıraktı
Beşiktaş'a önerilen Bernardeschi, siyah-beyazlılarla ilgileniyor
Beşiktaş, Lascelles'i transfer etmek için uğraşıyor
Beşiktaş, Matic'i renklerine bağlamaya hazırlanıyor
İDDİA | İspanyol kupa canavarı Kartal oluyor...