Kenan Sipahi, Beşiktaş'tan ayrıldı. İşte yeni takımı

Pınar Karşıyaka, 27 yaşındaki oyun kurucu Kenan Sipahi'yi kadrosuna kattığını açıkladı.

Ajans Beşiktaş - ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, Berkan Durmaz ile sözleşme yenilenmesinin ardından ilk dış transferini duyurdu.

Yeşil-kırmızılı ekip, son olarak Beşiktaş forması giyen eski oyuncusu Kenan Sipahi’yi kadrosuna kattı. 27 yaşındaki oyun kurucu ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Karşıyaka, Kenan Sipahi’ye “Hoş geldin” paylaşımında bulundu.

Tofaş altyapısından yetişen Kenan Sipahi, 2013-2014 sezonunda Fenerbahçe’ye transfer olmuştu. Daha sonra 2015-2016 sezonunda Pınar Karşıyaka’da boy gösteren Kenan, sırasıyla; Beşiktaş, Real Betis, Fenerbahçe Beko ve Zaragoza’da oynadı. Geçen sezonun devre arasında Beşiktaş’a transfer olan Kenan Sipahi, A Milli Erkek Basketbol takımının formasını da defalarca kez terletti.

Basketbol Haberleri

Beşiktaş BOA Kadın Basketbol Takımı’nın yeni başantrenörü Ayhan Avcı oldu
Union Saint-Gilloise - Royal Antwerp maçı CANLI İZLE (09.05.2024) Canlı Yayın
Beşiktaş'ta Umut Tahir Güneş sürprizi!
Beşiktaş efsanesi Hüdai Budanur vefat etti
Beşiktaş'ın basketbol kombineleri satışa çıktı! İşte fiyatlar