Larin Sergen Yalçın'ın gözüne girdi!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Denizlispor karşısında etkili bir performans ortaya koyan Larin’i yine 11’de oynatmayı planlıyor.

Ajans Beşiktaş - Denizlispor karşısında sol kanatta oynayan ve bir de gol atan Larin’i, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın yine 11’de oynatmayı planlıyor. Maçtan sonra oynanan futbol nedeniyle Kanadalı oyuncuyu kutlayan Yalçın’ın, böyle oynadığı sürece Larin’i solda kanat forvet gibi oynatmaya çalışacağı bildirildi. İkizleri olan, artık eskiye göre çok daha düzenli bir hayatı olan Larin’in de formayı kaptırmamak için ekstra çalışmalar yaptığı öğrenildi.

Beşiktaş kampa girecek

Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı tek antrenmanla sürdüren Beşiktaş, bu akşamki idmanın ardından kampa girecek.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen idmanda siyah-beyazlılar, önce pas çalışması, ardından minyatür kale maç ve sonrasında da şut çalışması ile günü tamamladı. (Skorer)

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı