Maçı taraftarlar çevirdi! Herkes tepki bekliyordu...

Vodafone Park’ta iki devresi siyah ile beyaz kadar farklı bir maç oynandı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. Süper Lig'de haftanın en önemli maçlarından birinde Beşiktaş ile Trabzonspor kozlarını Vodafone Park'ta paylaştı. Yüksek tempoda oynanan maçta kazanan çıkmadı. Önce Trabzonspor farkı 2'ye çıkardı ancak 57. dakikada Dorukhan ve 90+'da Mustafa Pektemek'in golleri ile sona biten maçın ardından her iki ekip de sahadan birer puanla ayrıldı.

Beşiktaş'ta Trabzonspor maçını taraftarlar çevirdi

Dakika 47... İlk yarıda önde basan, Rodallega ile 1-0’ı yakalayan Trabzonspor, oyunun net hakimiydi. Bordo-Mavililer, ikinci yarının başında da Anthony’nin golüyle iyice morallendi. Ancak sonrasında Beşiktaş taraftarları devreye girdi.

Herkes, “Beşiktaş taraftarı takıma ve yönetime tepki gösterecek” diye beklerken, tribünler tam tersi bir reaksiyon gösterdi...

Trabzonspor’a baskı

Takımları 2-0 yenik durumda olmasına rağmen müthiş bir destek veren ve sahadaki oyuncuları cesaretlendiren Beşiktaş tribünleri, Trabzonspor’u ise inanılmaz baskı altına aldı.

Onazi’nin kendi kalesine attığı golden sonra iyice coşan Beşiktaşlı futbolseverler, Dorukhan’ın VAR’da iptal edilen golüyle hayal kırıklığı yaşamalarına rağmen desteği kesmedi.

Takımı alkışladılar

Vodafone Park tribünlerinin müthiş coşkusu, son saniyelerde meyvesini verdi. Mustafa Pektemek’in golüyle sevinen Beşiktaşlı taraftarlar, 90 dakika sonunda ise her şeye rağmen pes etmeyen futbolcuları alkışladı. (Fanatik)

Futbol Haberleri

Beşiktaş, Ghezzal'ı serbest bıraktı
Beşiktaş'a önerilen Bernardeschi, siyah-beyazlılarla ilgileniyor
Beşiktaş, Lascelles'i transfer etmek için uğraşıyor
Beşiktaş, Matic'i renklerine bağlamaya hazırlanıyor
İDDİA | İspanyol kupa canavarı Kartal oluyor...