Negredo'yla yollar ayrılıyor mu? "Transfer her an gerçekleşebilir" iddiası!

Beşiktaş yönetiminin Alvaro Negredo için bir kulüple pazarlık hâlinde olduğu iddiası güçleniyor.

Ajans Beşiktaş | Derleme - Beşiktaş'ta yaz boyu gönderileceği konuşulan ancak takımda kalan Alvaro Negredo'nun peşini Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Nasr bırakmıyor. Birleşik Arap Emirlikleri'nde transfer dönemi 2 Ekim'e kadar devam ediyor. 

Milliyet gazetesinden Serdar Sarıdağ'ın Al Nasr kulübünün yıllık 6 milyon euroluk teklifi karşısında Negredo'nun fikir değiştirip gitmek istediğini yönetime bildirdiğini yazmıştı. Bu sabahki haberde Beşiktaş'ın bonservis bedelini 4 milyon eurodan açmaya hazırlandığı yazılmıştı.

Sabah gazetesindeki bir habere göre ise Al Nasr'ın, daha önce önerdiği 1 milyon Euro'yu yükselttiği, yılda 4 milyon 250 bin Euro alan 33 yaşındaki forvetin yüksek maaşını da göz önünde bulunduran yönetimin pazarlıklara devam ettiği iddia edilmişti.

SON GELİŞME

Son haber Haber Global'den geldi. Muhabir Melike Saied'in haberine göre Al Nasr ile siyah-beyazlı yönetim pazarlıklarını sürdürüyor. İddialara göre transfer her an gerçekleşebilir.

Geçtiğimiz sezon başında Valencia'dan 2.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş'a transfer olan Negredo, beklentilerin altında bir performans göstermişti. Bu sezona ise iyi bir giriş yapan İspanyol golcüyle, buna rağmen 4.2 milyon euro'luk yıllık maaşı yüzünden yolların ayrılabileceği konuşuluyor.

Teknik Direktör Şenol Güneş ise Negredo’nun gitmesi durumunda forvet hattında, Larin, Babel, Güven, Love ve Mustafa gibi isimlerle hareket edecek. Beşiktaş Yönetimi, şartların istenilen seviyeye gelmemesi halinde ise Negredo ile ocak ayında yollarını ayıracak.

Futbol Haberleri

Beşiktaş, Ghezzal'ı serbest bıraktı
Beşiktaş'a önerilen Bernardeschi, siyah-beyazlılarla ilgileniyor
Beşiktaş, Lascelles'i transfer etmek için uğraşıyor
Beşiktaş, Matic'i renklerine bağlamaya hazırlanıyor
İDDİA | İspanyol kupa canavarı Kartal oluyor...