Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın Fransız kanat oyuncusu Kevin N'Koudou, Antalya'da iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.
Şenol Güneş'in sistemine alıştıklarını dile getiren tecrübeli futbolcu, "Bazı şeylerin oturması zaman alabiliyor. Hocamız yeni bir sistem kuruyor ve buna adapte olduk. Sakatlar ve eksikler de dönünce yükselişe geçecek süreci başlatacağız" ifadelerini kullandı.
Şenol Güneş için bir parantez daha açan NKoudou, "Hocamız sürekli kazanmak isteyen ve kazanmasını bilen biri. Onunla çalışmak büyük şans" diye konuştu. Şampiyonluk şansları için "Oldukça yüksek" diyen Fransız futbolcu "Zirve ile 7 puan fark var ve bu hiçbir şey değil" dedi.
N'Koudou taraftarlara da değinerek "Rakipler üzerinde oluşturdukları baskıyı yüzlerinden okuyabiliyoruz. Onların desteğiyle oynamak gerçekten büyük bir ayrıcalık" şeklinde konuştu. (Takvim)
N'Koudou'dan Şenol Güneş yorumu: "Kazanmayı biliyor"
N'Koudou, şampiyonluk şanslarını 'oldukça yüksek' olarak yorumladı. Şenol Güneş için de bu yorumu yaptı: "Hoca kazanmayı çok iyi biliyor."
Futbol Haberleri
Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı