Oğuzhan çıkış arıyor

Kartal’ın son dönemde düşüşteki isimleri arasında yer alan Oğuzhan Özyakup, Manisaspor karşılaşmasıyla ilk 11’e dönecek. 25 yaşındaki futbolcu, bu mücadelede diğer yedek isimler; Medel, Negredo ve Lens gibi kendisini ispat peşinde olacak.

Ajans Beşiktaş - Siyah-Beyazlılar’da son 2 sezonun en fazla ön plana çıkan isimleri arasında yer alan Oğuzhan Özyakup, bu dönemde ise beklenenin altında bir görüntü sergileyince kulübeye geçmişti. Ön libero hattındaki yerini Tolgay Arslan’a kaptıran 25 yaşındaki oyuncu, son 2 lig mücadelesinde sonradan oyuna dahil olup sadece 38 dakika süre aldı. Forma giydiği kısıtlı sürede takımına gol ya da asist katkısı sağlayamayan Ozzie, Türkiye Kupası’nda Manisaspor karşılaşmasıyla ilk 11’deki yerine dönüp kendisini hocası Şenol Güneş’e ispat etmeye çalışacak.

Orkan ve Utku için forma şansı

Oğuzhan Özyakup’la birlikte yarın Vodafone Park’ta oynanacak mücadelede; Necip Uysal, Jeremain Lens, Matej Mitrovic, Gary Medel, Mustafa Pektemek, Alvaro Negredo gibi yedek isimler de forma giyip ellerine geçen bu şansı iyi değerlendirmeye çalışacaklar. Ek olarak Orkan Çınar ve Utku Yuvakuran gibi genç isimler de Manisa karşısında görev alacak. (Fanatik)