Olympiakos'un Medel teklifine Beşiktaş'ın cevabı

Beşiktaş yönetimi Gary Medel için gelen teklifleri düşük buldu. Son olarak Olympiakos devreye girerken, siyah beyazlı yönetim gelen teklife sıcak bakmadı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta yeni sezon öncesinde Gary Medel belirsizliği sürüyor. Takımdan ayrılması gündemde olan tecrübeli futbolcu için şu ana kadar gelen teklifler siyah beyazlı yönetimi memnun etmedi. 

Beşiktaş yönetimi Medel'i satarak yeni transferler için de kaynak yaratmayı planlarken, Marsilya'nın ardından son olarak Olympiakos da siyah beyazlıların kapısını çaldı. Ancak Olympiakos'un yaptığı teklifi Beşiktaş yönetimi düşük buldu. 

Menajerler aracılığıyla da kulübe Medel için teklifler gelmesine rağmen Beşiktaş yönetimini 4-5 milyon euro civarında bonservis bedeli düşünüyor. (Futbol Arena)

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı