Operasyon: Rosier&Ghezzal

Siyah-beyazlı idareciler, öncelikle Rosier için Sporting ile temaslara başlayıp bonservis bedelini makul bir seviyeye indirmek istiyor. Leicester'ın 14 milyon Euro’ya aldığı Ghezzal’da ise maliyet nedeniyle şartlar zor gözükse de hemen pes edilmeyecek.

Ajans Beşiktaş - Derbi galibiyetiyle şampiyonluk yarışına yeniden dahil olan Beşiktaş'ta devre arası transfer çalışmaları başladı. Sporting'den kiralanan Valentin Rosier'den memnun olan Kartal, Fransız oyuncuyla yola devam etmek istiyor. Kontratında satın alma opsiyonu olmayan 24 yaşındaki sağ bek için Portekiz kulübünün kapısını çalmaya hazırlanan siyah-beyazlılar, oyuncunun Sporting'de yeteri kadar şans bulamaması nedeniyle bonservisinin makul bir seviyeye ineceğini düşünüyor.

Kartal'ın bir diğer formda ismi Ghezzal'ın ise bonservisini almanın zor olacağı kaydedildi. Leicester City, 14 milyon Euro yatırım yaptığı 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusundan iyi bir bedel kazanmak istiyor. İngiliz ekibinden yıllık 2.4 milyon Euro kazanan Cezayirli, Türkiye'de ve Beşiktaş'ta bir hayli mutlu. Ancak bonservis ile maaşını düşürmek için yönetim yine de temaslara başlayacak. (Sabah - Ogün Şahinoğlu)

Futbol Haberleri

Nuri Şahin Beşiktaş'a yakınlaşıyor mu?
Beşiktaş'tan Devin Özek'e teklif!
Beşiktaş, Salih Uçan ile görüşmelere başlıyor!
Beşiktaş, Ghezzal'ı serbest bıraktı
Beşiktaş'a önerilen Bernardeschi, siyah-beyazlılarla ilgileniyor