ÖZEL | Akşam antrenmanında şok sakatlık! Genç oyuncu 2 hafta yok!

Yeni sezon hazırlıklarına Riva'da devam eden Beşiktaş'ta, akşam antrenmanında gelen haber tüm teknik heyeti üzdü.

Ajans Beşiktaş ÖZEL - 2019-2020 sezonunun hazırlıklarına önceki gün Milli Takım'ın Riva'daki tesislerine başlayan Beşiktaş'ta dün akşam yapılan antrenman sonkası üzücü bir haber geldi.

Önceki hafta siyah - beyazlı takımla yeni sözleşme imzalayan ve 2023'e kadar Beşiktaş forması giyecek olan genç oyuncu Rıdvan Yılmaz, akşam antrenmanında 5'e 2 çalışması sırasında yüzünü aldığı darbe ile yerde kaldı.

Sağlık ekibi hemen genç oyuncunun yanına koşarak ilk tedaviyi saha içinde yaptı. Daha sonra elmacık kemğinde kırık tespit edilen Rıdvan, hastaneye kaldırııldı ve MR'ı çekildi. Çekilen MR sonucunda Rıdvan'ın elmacık kemiğinde 3 farklı yerden kırık tespit edildi.

Bugün ameliyat olacak olan Rıdvan yılmaz, 2 hafta sahalardan uzak kalacak.

 

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı