ÖZEL | Beşiktaş - Arda Turan görüşmesinde son düzlük!

Beşiktaş, Barcelonalı yıldız oyuncu Arda Turan'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Ajans Beşiktaş Özel - Devre arasında kadrosuna takviye yapmaya hazırlanan Beşiktaş'ta gündem Barcelonalı Arda Turan. Siyah-beyazlı kulüp, 30 yaşındaki yıldız futbolcuyu Beşiktaş'a kazandırarak kadrosunu güçlendirmek istiyor. Bu sezon Barcelona'da forma şansı bulamayan Arda Turan da Beşiktaş'a gelmek istiyor.

İlk temas 2 ay önce yapıldı!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Arda Turan ile bizzat konuştu. 2 ay önce gerçekleştirilen görüşmenin ardından Arda'nın menajeri Ahmet Bulut, Barcelona ile görüşerek, Arda'nın ilk 11'de oynayacağı bir takıma gitmesinin hem Arda'ya hem de Barcelona'ya katkı sağlayacağını anlattı. Bu görüşmelerin ardından Beşiktaş, Barcelona ile pazarlıklara başladı.

Geçtiğimiz hafta yapılan son görüşmede Beşiktaş, Arda'nın maaşının tamamını Barcelona'nın ödemesini istedi. La Liga temsilcisi, yapılan teklife bu hafta cevap verecek. Kabul görmemesi halinde, Beşiktaş yarı yarıya ödeme teklifi sunacak.

Arda’nın ailesi de Arda’nın Beşiktaş’ta oynayacak olmasından ve Şenol Güneş ile çalışacak olmasından dolayı çok mutlu. Arda'yı Beşiktaş'a gelmesi için özellikle babası ve kardeşi ikna etti. Barcelona ile aradaki pürüzlerin çözülmesinin ardından Arda Turan, kiralık olarak Beşiktaş'a imza atacak. Yıldız futbolcunun Beşiktaş'a imza atması halinde forma numarası da hazır. Arda Turan, Beşiktaş'tan 70 numaralı formayı istedi.

Özel Haber Haberleri

Rıdvan Yılmaz: Sultangazi’den başlayıp Ibrox’a uzanan bir yol hikayesi…
KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: “Stat yapılırken başka takım taraftarı bürokratlar engel olmaya çalıştı”