ÖZEL | Partizan - Beşiktaş maçının yayın hakkı için istenen fiyat dudak uçuklattı!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde Partizan ile yarın deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Ajans Beşiktaş - UEFA Avrupa Ligi’ne 2. Tur’da başlayan ve sırasıyla Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn ve Avusturya ekibi LASK Linz’i eleyerek Play-Off Turu’na yükselen Beşiktaş, gruplarda kalmak için son engel olan Partizan'la karşılaşacak.

Partizan - Beşiktaş mücadelesi 23 Ağustos Perşembe akşamı (yarın) saat 21.30'da Partizan Stadı'nda oynanacak. Fakat siyah-Beyazlılar’ın, Partizan’ın konuğu olacağı karşılaşma öncesi herhangi bir yayıncı kuruluştan maç yayınına dair bir açıklama gelmedi.

Ajans Beşiktaş'ın edindiği bilgilere göre; maçın yayıncısı yayın hakları için 150 bin euro istiyor.  Avrupa Ligi üçüncü ön eleme maçında Avusturya’da oynanan LASK Linz mücadelesinde karşılaşmaya 2 saat kala yayın haklarını satın alan TRT, Partizan - Beşiktaş maçını bu fiyata almama kararı aldı. LASL Linz maçında karşılaşamaya 2 saat kala gelen direktifle maç alınmıştı. Yine böyle bir şey olması durumunda maçın yayın hakları satın alınacak, aksi takdirde 150 bin euroluk rakama maçın yayın hakları alınmayacak.

 

Özel Haber Haberleri

Rıdvan Yılmaz: Sultangazi’den başlayıp Ibrox’a uzanan bir yol hikayesi…
KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: “Stat yapılırken başka takım taraftarı bürokratlar engel olmaya çalıştı”