Portolu taraftarlar Oğuzhan'ı istiyorlar! "Büyük transfer olur"

Porto taraftarları, Beşiktaş ile sözleşmesi bitecek olan Oğuzhan Özyakup'un transfer edilmesini isterken Ricardo Quaresma'ya karşı çıktılar.

Ajans Beşiktaş - Portekiz Ligi'ni şampiyon tamamlayan Porto'da taraftarlar Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek Oğuzhan Özyakup'u kendi takımlarında görmek istiyor.

Porto teknik direktörü Sergio Conceiçao'nun 4-4-2 sisteminde hücumu güçlü bir orta saha takviyesi yapabileceklerini açıklamasının ardından Porto taraftarları, transfer önerilerinde bulundu.

''BÜYÜK BİR TRANSFER OLUR''

Portekiz forumlarında tartışan Porto taraftarları, Beşiktaş ile sözleşmesi bitecek Oğuzhan Özyakup ismini öne atarken ''Oğuzhan'ın Beşiktaş işe sözleşmesi bitiyor. Eğer kadroya katılırsa büyük bir transfer olur.'' yorumları yapıldı.

QUARESMA'YA KARŞI ÇIKTILAR

Taraftarlar, Beşiktaş'ta oynayan eski futbolcuları Ricardo Quaresma'ya ise karşı çıktı. Portekizli yıldızın transfer edilmemesini isteyen Portolular, ''35 yaşına gelmiş bir futbolcunun transfer edilmesi hiç mantıklı olmaz. Zaten kadromuzda Quaresma'ya benzeyen Brahimi var. Onun yerine daha hızlı bir futbolcu almalıyız'' diye konuştular. (Sporx)

Transfer Haberleri

Beşiktaş'ın sürpriz transfer hedefi Tom Lawrence!
Beşiktaş transferde Vertonghen'i listeye aldı