Sarpsborg Teknik Direktörü Geir Bakke: "Beşiktaş'ı yeneceğiz"

Sarpsborg Teknik Direktörü Geir Bakke, İstanbul’da 3-1 yenildikleri Beşiktaş’tan rövanşı alacaklarını iddia etti.

Ajans Beşiktaş - Sarpsborg Teknik Direktörü Geir Bakke, İstanbul’da 3-1 yenildikleri Beşiktaş’tan rövanşı alacaklarını iddia etti. Soğuk ve yağışlı havanın yarın akşam oynanacak karşılaşmada kendileri için çok önemli bir avantaj olacağına vurgu yapan Bakke, UEFA Avrupa Ligi’nde gruptan çıkmak için kazanmak istediklerini dile getirdi.

Zorlu müsabaka öncesi Milliyet Gazetesi'nden İrfan Kurtulmuş'a özel açıklamalar yapan 49 yaşındaki Norveçli çalıştırıcı, Beşiktaş’ın orta saha ve kanatları kullanarak ceza sahasında çok adamla gol arayacağını bildiklerini söyledi.

Siyah-beyazlı takımın hücum etkinliğini azaltacak çalışmalar üzerinde durduklarını kaydeden Sarpsborg’un teknik patronu, kendi sahalarında kazanan taraf olacaklarını savundu.

Öte yandan Malmö Teknik Direktörü Uwe Rösler de Milliyet’e konuştu. Grubun her şeye açık olduğunu kaydeden İsveç ekibinin Alman teknik patronu, son hafta Beşiktaş’la İstanbul’da oynayacakları maçın gruptan çıkacak ikinci takımı belirleyebileceğine vurgu yaptı. Rösler, Kartal’ı rakip sahada yenmenin hiç kolay olmadığını sözlerine ekledi.