Şenol Güneş, futbolcularla toplantı yaptı! "Artık derbiyi unutun"

Galatasaray maçının ardından takıma verilen 2 günlük izin biterken, Şenol Güneş derbinin izlerini silmeye çalışıyor.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonluk yarışının kilit maçında geçen hafta Galatasaray’a kaybeden Beşiktaş’ta oyuncular hala üzgün...

Özellikle hakem Bülent Yıldırım’ın yönetimine büyük tepki gösteren Siyah-Beyazlılar’da, teknik direktör Şenol Güneş ise takımı ayağa kaldırmaya çalışıyor. Oyuncularına toparlanmaları için 2 gün izin verilirken, Alanyaspor maçının hazırlıkları bugün başladı.

Şenol hocanın idman öncesinde takımla bir görüşme yaptığı öğrenildi.

Öğrencilerine motive etmek için uğraş veren Güneş’in, “Artık derbiyi unutun. Önümüzde daha 3 maç var. Sadece 3’te 3 yapmaya odaklanın. Rakiplerimizin birbirleriyle maçı var. Diğer karşılaşmalarda da puan kaybedebilirler. Sonuna kadar kovalayacağız” dediği öğrenildi.

Yeni bir seri

Pazartesi günü Vodafone Park’ta Alanyaspor’u konuk edecek olan Siyah-Beyazlılar, sonrasında Trabzonspor ile ligdeki son deplasman maçına çıkacak. 34. haftada ise Dolmabahçe’de rakip Kasımpaşa.

Galatasaray derbisine kadar 6 haftalık bir galibiyet serisi olan Kartal, son 3 haftada fire vermeyip, en kötü ihtimalle Devler Ligi biletine ulaşmayı hedefliyor. (Fanatik)

Futbol Haberleri

Nuri Şahin Beşiktaş'a yakınlaşıyor mu?
Beşiktaş'tan Devin Özek'e teklif!
Beşiktaş, Salih Uçan ile görüşmelere başlıyor!
Beşiktaş, Ghezzal'ı serbest bıraktı
Beşiktaş'a önerilen Bernardeschi, siyah-beyazlılarla ilgileniyor