Şenol Güneş, Galatasaray'ın zaafını buldu!

Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, maç öncesi taktiğini belirledi

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta Galatasaray derbisinin hazırlıkları sürüyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in bu maçta özel olarak formasyon değişikliğine gideceği ve 4-4-2 yerine 4-4-3 sistemini tercih edeceği öğrenildi. Deneyimli hoca, Galatasaray maçının ilk 11'ini Ümraniye maçının 2. yarısında oynayan oyunculardan kuracak.

SAĞDAN VURACAK

Şenol Güneş, Redmond'u ilk 11'de sahaya sürerek sağ kanatta Rosier ile olan uyumunu kullanmak istiyor. Güneş, bu hamle ile Galatasaray'ın zayıf karnı olarak gözüken Emre Taşdemir, Kazımcan ve Kerem'in oynadığı sol kanatta üstünlük kurup 2 isimle buradan skor üretmeye çalışacak.

Güneş, etkisiz performansı nedeniyle eleştirilen Dele Alli'nin yerine derbide Gedson Fernandes'e forma verecek. (Takvim)

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı