Şenol Güneş: "Kaybettiklerimizi geri getiremeyiz"

Beşiktaş, Süper Lig'in 28. haftasında Başakşehir'i 2-1 mağlup etti.

Ajans Beşiktaş - Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan Şenol Güneş, ilk önce yayıncı kuruluşa neden geç geldiğini anlattı. Güneş, "Yayıncı kuruluştan bir şikayetim yok. Ancak bütün oyuncular geldi, çağırılmadım. Güntekin haklı olarak 'Hocayı bekliyoruz' diyor, ben de bekliyorum. Benden şikayetçi olunmasın diye bunu söylüyorum." dedi.

Güneş, karşılaşma için de "Kazanmak güzel. Oyuncularımız elinden geleni yaptı. Taraftarlara da teşekkür ederim. Topu kolay verdik, zor kazandık. Bu nedenle ilk yarıda kötüydük. İkinci yarıda tempomuzu arttırdık. Eksikler vardı ama doğrularımız daha fazlaydı. İyi bir takıma karşı sonuç aldık. 0 kişiyken gol yedik. 70 metre top atıldı. 5'e 3 durumda gol yedik. Golcü takımız ama gol yiyen de bir takımız. Daha az pozisyon vermeliyiz. Onun dışında iyiyiz. Karius özellikle ilk yarıda iyi kurtarışlar yaptı. Konsantrasyonu iyiydi. Kaleden başlayarak son giren oyuncuya kadar herkes iyiydi ve gerekeni yaptı. Karius gayet iyiydi. İlk yarıdaki kurtarışlarıyla bizi oyunda tuttu. İkinci yarıda da iyi maç çıkardı. Oyun konsantrasyonu üst seviyedeydi bu akşam... Bugün bir şey daha gördük. futbolun yaşla alakası yok. Sahanın en iyileri, yaşı büyük olanlardı. Atiba ve Gökhan, takımın en iyileriydi." diye konuştu.

Yayıncı kuruluşun ardından basın toplantısına katılan Şenol Güneş, burada ise şu açıklamaları yaptı:

"Kaybettiklerimizi geri getiremeyiz. İkinci yarıda 6 puan kaybettik. 6 puanlık kayıp normal olarak görülebilir ama ilk yarıdaki kayıpları geri getiremeyiz. Bu hataları az yapan bir Başakşehir var. Yarış devam edecek. Her maça kazanmak için çıkacağız, bu bizi nereye götürür göreceğiz. Yarın da derbi var. Her sonuç, her şeyi değiştirebilir. Fenerbahçe de gayet iyi oynuyor. İlk yarıda Göztepe ve Konya'ya 5 puan kaybettik ama şimdi yendik. Başakşehir'e de kaybetmiştik. Atiba gibi kendinize iyi bakarsanız, yaşın bir önemi yok. Karius ile kavga ettirilmeye çalıştırıldım. Lens de ilk geldiğinde çalışırken bile duygusu yoktu. Şimdi iyi çalışıyor ama eksik kalıyor. Fabri oyunda çok sıcaktı. Karius için dediklerim başka yere çekildi."

Futbol Haberleri

Beşiktaş, Ghezzal'ı serbest bıraktı
Beşiktaş'a önerilen Bernardeschi, siyah-beyazlılarla ilgileniyor
Beşiktaş, Lascelles'i transfer etmek için uğraşıyor
Beşiktaş, Matic'i renklerine bağlamaya hazırlanıyor
İDDİA | İspanyol kupa canavarı Kartal oluyor...