Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, Kayseri'ye kaybetmiyor! İşte alınan sonuçlar...

Beşiktaş, Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya gelecek.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'te yeniden çıkışa geçmek isteyen Beşiktaş, ligin flaş ekiplerinden Kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlı takım, deplasmanda kazanarak zirve takibini sürdürmek istiyor.

Beşiktaş, Şenol Güneş'in yönetiminde Kayserispor karşısında başarılı bir grafik çiziyor. Siyah-beyazlı takım, Güneş ile Kayserispor'a karşı 5 Aralık 2015 tarihinde oynanan ilk maçı 2-1 kazandı. Goller Sosa ve Mario Gomez'den geldi. O sezonun ikinci yarısında Vodafone Park'ta oynanan müsabakayı da Beşiktaş 4-0 kazanmasını bildi. Bu maçta Beşiktaş'ın golleri Mario Gomez, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma ve Cenk Tosun'dan geldi.

Beşiktaş 2016-2017 sezonunda da Kayserispor'a kaybetmedi. Deplasmanda, Ömer Şişmanoğlu'nun golü ile 1-0 kazanan Beşiktaş, Vodafone Park'ta oynanan müsabakadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. O maçta Beşiktaş'ın 2 golü de Aboubakar'dan geldi.

Siyah-beyazlı takım Ziraat Türkiye Kupası'nda da Kayserispor ile aynı grupta yer aldı. İlk maçı Vodafone Park'ta 2-1 kazanan Beşiktaş, deplasmandan 1-1'lik beraberlikle döndü.

Şenol Güneşli Beşiktaş'ın karnesi!

Şenol Güneş yönetiminde Beşiktaş, Kayserispor'a karşı oynadığı 6 maçta da kaybetmedi. 4 kez kazanan Beşiktaş, 2 kez sahadan beraberlik ile ayrıldı.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.