Şenol Güneş'in milli takımdaki yardımcıları bile belli!

Milli takımda Lucescu'yla yolların ayrılmasının ardından takımın başına geçmesine kesin gözüyle bakılan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yardımcıları belli oldu.

Ajans Beşiktaş - A Milli Futbol Takımı'nda geçtiğimiz günlerde hareketli anlar yaşandı. Teknik direktör Mircea Lucescu ile yollarını ayırdıklarını açıklayan Türkiye Futbol Federasyonu'nun, yeni isim olarak Şenol Güneş'le görüştüğü ve büyük ölçüde anlaşma sağladığı öğrenilmişti. 

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; şu sıralar Beşiktaş'ın başında olan ve iki takım çalıştırmayacağını belirten Şenol Güneş'in, A Milli Takımı'ndaki yardımcılarının bile belli olduğu öğrenildi.

Siyah beyazlılara geldiği zaman ekibinde olan Tamer Tuna ile şu sıralar tecrübeli teknik adamın Beşiktaş'ta yardımcılığını yapan Şeref Çiçek'in, Şenol Güneş'e A Milli Takımı'nda da destek verecekleri öğrenildi. 

TAYFUR HAVUTÇU GENEL MENAJER

Mircea Lucescu'nun yardımcılığını yapan ve Rumen teknik adamla yolların ayrılmasından sonra şu sıralar takımın başında olan Tayfur Havutçu'nun da Milli Takımlar Genel Menajeri olması gündeme geldi. Havutçu'nun özellikle gurbetçi oyuncular ile aynı dili konuştuğu için böyle bir talep olduğu ortaya çıktı.

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı