Sergen Yalçın: "Bu sezon hiç unutulmayacak"

Ziraat Türkiye Kupası final maçında Antalyaspor ile Beşiktaş karşılaştı. Spor Toto Süper Lig şampiyonu olan Kartal, Akdeniz ekibini 2-0 mağlup ederek Türkiye Kupası'nın sahibi oldu.

Ziraat Türkiye Kupası final maçında Antalyaspor ile Beşiktaş İzmir Gürsel Aksel Stadı'nda karşılaştı. Spor Toto Süper Lig şampiyonu olan Kartal, Akdeniz ekibini 2-0 mağlup ederek Türkiye Kupası'nın sahibi oldu.

Maç sonunda yayıncı kuruluşa konuşan Sergen Yalçın şunları söyledi:

"Burada çok güzel bir olay yaşandı. Biz, Antalyaspor'u alkışladık. Onlar da bizi alkışladık. Futbol böyle olmalı. her şey kupa kazanmak değil. Bunun bir oyun olduğunu, birbirimize saygı duymamız gerektiğini bilmeliyiz. Antalyaspor'u ve Ersun Yanal'ı tebrik ederim.

Çok sıkıntılı sürecin içinden geçerek iki kupa kazandık. Allah'tan başka ne istesen deseler, başka bir şey istemem. Bu sezon hiç unutulmayacak. Tarihi bir sezon oldu, unutulmayacak. En büyük başarı oyuncularındır. Allah hepsinden razı olsun.

Bakın şunu söyleyeyim. Galatasaray da başarılı. Fenerbahçe de sonuna kadar yarışı kovaladı. Onları başarısız görmüyorum. Bizde bir kupayı alan başarılı gösteriyor. Üç büyük camia arasında sona kadar çekişme yaşandı. Böyle bakmalıyız.

Averajla kazandığımız için şanslı olan da taraftık, bunu söylememiz lazım. Çok ciddi bir birlik beraberlik örneği gösterdik. Allah da bize yardım etti. Sezon içinde düştüğümüz anlar oldu ama hemen kalktık. Allah da yardım etti. Ciddi birlik beraberlik örneği gösterdik.

Bundan sonra dinleneceğim biraz. Biraz evde TV seyredip kafamı dinleyeceğim. Kafamı toparlamam lazım."

Futbol Haberleri

Beşiktaş, Ghezzal'ı serbest bıraktı
Beşiktaş'a önerilen Bernardeschi, siyah-beyazlılarla ilgileniyor
Beşiktaş, Lascelles'i transfer etmek için uğraşıyor
Beşiktaş, Matic'i renklerine bağlamaya hazırlanıyor
İDDİA | İspanyol kupa canavarı Kartal oluyor...