Sergen Yalçın, Corona Virüs test sonucunu açıkladı!

Beşiktaş’ta başkan Ahmet Nur Çebi’nin dışında koronavirüs testi pozitif çıkanların isimleri açıklanmazken, durumu merak edilen teknik direktör Sergen Yalçın sağlığının yerinde olduğunu ifade etti.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ta başkan Ahmet Nur Çebi’nin dışında koronavirüs testi pozitif çıkanların isimleri açıklanmazken, durumu merak edilen teknik direktör Sergen Yalçın sağlığının yerinde olduğunu ifade etti.

Hürriyet'in haberine göre; Kulüpten yapılan resmi açıklamaların ardından telefonla ulaştığımız Sergen Yalçın kendisinde herhangi bir belirti ya da sıkıntı olmadığını belirtirken, “Sağlam olarak evimde oturuyorum” dedi.

47 yaşındaki teknik adam konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Bunlar olan şeyler. Herkes yaşayabiliyor. Galatasaray’ın teknik direktörü Fatih Terim de yaşadı, yöneticiler de yaşadı, Abdurahim Albayrak da yaşadı. Başkanımız Ahmet Nur Çebi de bu süreci iyi bir şekilde atlatacaktır. Kulübü için varını yoğunu ortaya koyup gece gündüz tesislerden ayrılmadı. Kendisiyle telefonda görüştük kontrollerini yaptırmış ve dinleniyor. Sürekli tesislere gelerek büyük fedakarlık yaptı. Çok üzüldüm.”

Futbol Haberleri

Beşiktaş, Ghezzal'ı serbest bıraktı
Beşiktaş'a önerilen Bernardeschi, siyah-beyazlılarla ilgileniyor
Beşiktaş, Lascelles'i transfer etmek için uğraşıyor
Beşiktaş, Matic'i renklerine bağlamaya hazırlanıyor
İDDİA | İspanyol kupa canavarı Kartal oluyor...