Sergen Yalçın, Taulant Xhaka transferini istedi. İşte Yalçın'ın listesendeki 6 isim

Gelecek sezon ekonomik nedenlerden dolayı potansiyelli ve genç isimlere yönelecek olan Beşiktaş, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Ajans Beşiktaş - Sergen Yalçın'ın belirlediği listenin başında Arnavut ön libero Taulant Xhaka var. Elneny ile yeniden anlaşılmazsa Basel'li oyuncu hedefte. Stoper için Alanya'nın İngiliz kulesi Caulker ve Manchester United'ın 22 yaşındaki oyuncusu Axel Tuanzebe düşünülüyor.

Sağ bek için Sloven takımlarından Olimpija'da forma giyen Eric Boakye liste başı. Beşiktaş'ın santrfor adayları Partizan'ın 23 yaşındaki yıldızı Nijeryalı Umar Sadiq ve Bochum'un 23 yaşındaki Kongolu santrforu Silvere Ganvoula.

Basel'in 29 yaşındaki yıldızı Taulant Xhaka, bu sezon takımıyla 33 karşılaşmaya çıktı. Xhaka bu maçlarda 3 asist üretti. (Takvim)

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı