Sergen Yalçın'dan Serdar Saatçı ve Berkay Vardar'a övgü

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Beşiktaş, Hollanda ekibi Ajax ile deplasmanda karşılaştı. Maça 11 eksikle çıkan Beşiktaş, Hollanda ekibine 2-0 mağlup oldu.

Sakatlıklarla boğuşan ve Ajax deplasmanına 11 eksikle çıkan Beşiktaş, Hollanda ekibine 2-0 mağlup oldu. Beşiktaş ilk yarıda bir pozisyonda direğe, ikinci yarıda ise bir pozisyonda faul gerekçesiyle hakeme takıldı.

Sergen Yalçın, maç sonunda açıklamalarda bulundu. Sergen Yalçın genç futbolcuların gösterdiği performanstan memnun olduğunu söyledi.

Sergen Hoca'nın açıklamaları şöyle:

"Zor bir oyun oldu. Bu seviyelerde işler kolay olmuyor. Oyun planımız aslında doğru işledi. Maçtaki ilk pozisyonu biz bulduk, golü de atabilirdik. Çocukların iyi mücadele ettiğini söyleyebilirim. Serdar Saatçı çok iyi oynadı. Berkay Vardar da 15-20 dakikalık bölümde iyi oynadı, çocukların mücadelesinden memnunuz. İşimiz zor. Geriden gelip yakalamak kolay olmayacak. Sporting maçları gruptaki durumumuzu belli eder. Bende bir sakatlık yok ama ayağa kalkarken biraz dizim ağrıdı. Çok şükür bugün bir sakatlık vermedik."

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı