Sezonun son derbisine 40 bin Kartal!

Siyah-Beyazlı taraftarlar, ‘sezonun maçı’ gözüyle baktıkları Fenerbahçe mücadelesinde Vodafone Arena tribünlerini tıklım tıklım dolduracak.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig’de bu sezon 3. yıldız mücadelesi veren Siyah-Beyazlılar, hedefleri doğrultusunda pazar akşamı kritik bir derbiye çıkacak. Ligde geçen hafta Başakşehir’e 3-1’lik skorla kaybederek zirvede farkı açma şansını kaybeden Beşiktaşlı futbolcular, hafta sonunda oynanacak derbiden 3 puanla ayrılıp bu karşılaşmanın ardından bitime 4 hafta kala şampiyonluk için geri sayımını sürdürmek istiyor. Dev karşılaşma öncesinde taraftarlar arasında bilet çılgınlığı yaşanıyor. 42 bin kişi kapasiteli Vodafone Arena’nın 30 binlik bölümünün kombineli futbolseverlere ait olması, yaklaşık 2 bin biletin de misafir takım seyircilerine ayrılması sonrasında kalan 10 bin bilet için taraftarlar arasında adeta büyük yarış var...
 
Sınırlı sayıda biletler...
Normal şartlarda salı günü satışa çıkması planlanan biletlerin büyük bölümünün taraftar derneklerine verildiği, kalanlarının ise bugün satışa sunulacağı bildirildi. Geride kalan biletlerin tamamının da bugün satışa sunulur sunulmaz satılması planlanırken, Vodafone Arena’da pazar günü 40 bin Kartal’ın yer alması bekleniyor.
 
Persie’ye tepki İsmail’e sevgi seli
Vodafone Arena’da 2 Şubat tarihinde oynanan kupa maçına, Fenerbahçeli futbolcu Robin van Persie damgasını vurmuştu. Hollandalı futbolcu, maç boyunca Siyah-Beyazlı tribünlere yaptığı hareketler sebebiyle büyük tepki çekmiş, Tosic’le yaşadığı tartışma sonrasında da Beşiktaşlı taraftarları kızdırmıştı. Sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarda Van Persie her topla buluştuğunda ıslıklama kararı alan Kara Kartal’ın taraftarı, geçen sezon sonunda Beşiktaş’tan ayrılıp Fenerbahçe’ye transfer olan İsmail Köybaşı’nı da tribüne çağırıp alkışlayacak.(Fanatik)