"Son 5-6 dakikaya kadar maçın içindeydik"

A Milli Basketbol Takımımız, büyük çaba harcadığı mücadelede İspanya'ya mağlup oldu. Ufuk Sarıca karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - A Milli Basketbol Takımımız, Avrupa Şampiyonası son 16 mücadelesinde, İspanya'ya 73-56 mağlup oldu. Karşılaşmayı baştan sona çok iyi oynayan ve turnuvanın favorisi İspanya'ya zaman zaman zor anlar yaşatan Milli Takımımız, karşılaşmayı kazanamadı. Maç boyunca müthiş savunma yapan milliler, gösterdiği büyük çaba ile taraftarlardan yoğun alkış aldı. Milli Takımımız bu mağlubiyet ile turnuvaya veda etti.

Karşılaşmanın ardından Milli Takımımızın Başantrenörü Ufuk Sarıca açıklamalarda bulundu. Ufuk Sarıca maç sonunda şu ifadeleri kullandı;

"Son 5-6 dakikaya kadar maçın içindeydik. O yüzden üzgünüm, ama gururluyum. Gördük ki hiçbir şey imkansız değil. Güzel işler yaptığımızı söyleyebilirim. Takımıma gösterdiği oyundan dolayı teşekkür ederim. Bugün sahada hakemlerde standart yoktu. Çalınmayan fauller, komik komik teknik fauller var. Bu seviyede olmamalı"

Basketbol Haberleri

Beşiktaş'ta Umut Tahir Güneş sürprizi!
Beşiktaş efsanesi Hüdai Budanur vefat etti
Union Saint-Gilloise - Royal Antwerp maçı CANLI İZLE (03.05.2023) Canlı Yayın
Beşiktaş'ın basketbol kombineleri satışa çıktı! İşte fiyatlar
U20 Erkek Milliler son nefeste kazandı