Tevfik Yamantürk, Bursaspor Kulübü Divan Kurulu Başkanı'nın ev sahipliğideki yemeğe katıldı

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, Bursa’da geleneksel Divan Kurulu Başkanları yemeğine katıldı.

Ajans Beşiktaş - Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, Divan Kurulu İkinci Başkanı Fethi Hinginar ve Divan Kurulu Genel Sekreteri Turgay Pirinç, Bursaspor Kulübü Divan Kurulu Başkanı İdris Sevinç’in ev sahipliğinde Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde düzenlenen Geleneksel Divan Kurulu Başkanları Yemeği’ne katıldılar.

Etkinlikte, Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay’ın yanı sıra; Fenerbahçe Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük ile Trabzonspor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen de yer aldı.

Ev sahipliği nedeniyle Bursaspor Kulübü Divan Kurulu Başkanı İdris Sevinç’e teşekkür eden Tevfik Yamantürk, şunları söyledi:

“Bizlerin yapması gereken pastayı büyütmek. Bunun yolu da dostluktan geçer, saygı ve sevgiden geçer. Pasta büyürse spor kulüpleri ayakta kalır. Önce ellerimizi açacağız centilmence tokalaşacağız. Bu iş sadece başkanların işi değil, bu işin içinde olan spor yazarına kadar herkesin bu usluba sahip olması lazım. Maçları seyrediyoruz, yorumları dinliyoruz. Yorumda diyor ki ‘Bu futbolcu bu lige çok’. İnsan ekmek yediği yeri kötüler mi müşteriye diyor ki ‘Sen bunu seyretme’. Hep beraber aklımızı başımıza toplayıp kucaklaşarak önce Türkiye’mizi sonra da müesseseleri daha iyi yerlere getirmeye çalışacağız.”

Diğer Haberler Haberleri

Serdal Adalı Divan Kurulu'nda konuştu
Beşiktaş ve Galatasaray’dan TFF ve MHK’ye karşı ortak tavır
Beşiktaş’tan VIP tribün kombine sahiplerine yer değişikliği ve devir duyurusu
Aykut Torunoğulları gelişmesi için Hollanda'dan açıklama
Serdal Adalı’dan derbi galibiyeti için prim!