Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan transfer açıklaması! Abdülkadir, Yusuf, Okay...

Trabzonspor’un yeni başkanı Ahmet Ağaoğlu, adı transferde Beşiktaş ile anılan oyuncuların geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Trabzonspor’un yeni başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavili kulübün gündemine dair çarpıcı açıklamalar yaptı. “Dört dörtlük bir Trabzonspor için 3-4 yıllık bir sürece ihtiyacımız var” diyen Ağaoğlu, hedeflerini ve planlamalarını anlattı. 

Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Ahmet Ağaoğlu ismi transfer Beşiktaş'la anılan oyuncular hakkında da konuştu. "Abdülkadir, Yusuf, Okay gibi isimler satılacak mı?" sorusuna,

"Şu anda ne teknik kadroyla ne de futbolcularla ilgili bir tasarrufumuz söz konusu değil. Devam eden bir lig süreci var. Ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Hedefimiz bu. Abdülkadir ve Yusuf, Trabzonspor’a verebileceklerinin başında olan iki oyuncu. Altyapıdaki oyuncu kardeşlerine idol olan futbolcular. Kendi sistemimizden yetişen oyuncular. Bu oyunculara şuradan, buradan teklif var deniyor. O teklifler, zamanı geldiğinde yani 3-5 sene sonra değerlendirilir. Diğer futbolcular için de geçerli. İsimler üzerinden gitmek istemiyorum. Ne teknik kadroyla ne de profesyonel kadroyla ilgili düşüncemiz yok. Ligi en iyi yerde bitirme işini de bu arkadaşlarımızla yapacağız." cevabını verdi. (Ajansspor)