Transferde hareketli saatler yaşanıyor

Siyah-beyazlılar Liverpool'un Alman file bekçisi Loris Karius'u renklerine bağlamaya hazırlanırken, transfer döneminin başından bu yana takımda kalıp kalmayacakları merak edilen golcüler için de resmi görüşmeler başladı.

Ajans Beşiktaş - Sayıca fazla olan forvet hattında tasarrufa gitmeyi amaçlayan yönetim, Vagner Love, Negredo ve Mustafa Pektemek'in satışı için temasları hızlandırdı. Vagner Love'ın Göztepe'ye kiralık olarak gitmesi en yakın ihtimal olarak ön plana çıkıyor. İki kulüp prensip anlaşması sağlarken, Brezilyalı golcünü 'evet' demesi durumunda transfer gerçekleşecek.

Son 2 maçta attığı gollerle göze giren Alvaro Negredo için ise Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımı resmi teklif yaptı. Fenerbahçe'den Giuliano'yu da alan Arabistan ekibi ile el sıkışılırken, bu transferde de son sözü İspanyol golcü söyleyecek.

Love ve Negredo ile yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş yönetimi, Mustafa Pektemek'i de göndermeyi düşünüyor. Bazı Süper Lig kulüplerinin talip olduğu Pektemek ile de şartların oluşması halinde vedalaşılacak. (Bein Sports)

Transfer Haberleri

Beşiktaş'ın sürpriz transfer hedefi Tom Lawrence!
Beşiktaş transferde Vertonghen'i listeye aldı