Tyler Boyd'ta peşinat krizi!

Beşiktaş, ABD'li futbolcu Tyler Boyd ve kulübü Guimaraes ile anlaştı fakat Portekiz ekibinin beklenmeyen peşinat talebi nedeniyle giderilmesi gereken bir pürüz çıktı.

 Ajans Beşiktaş - Transfer çalışmalarını sürdüren ve taraftarlarının bu konuda baskısını hissetmeye başlayan Beşiktaş'ta Tyler Boyd'un transferi için yoğun çaba sarfediliyor. Siyah-beyazlılar, ABD'li kanat oyuncusunun transferi için uzun süredir görüşmeler yapıyor.

Geçen sezonun ikinci yarısında Ankaragücü formasını kiralık olarak giyen Tyler Boyd'un bonservisi Portekiz'in Vitoria Guimaraes takımında bulunuyor. Siyah-beyazlılar, Boyd ile çoktan el sıkışmıştı ancak Guimares ile anlamızlıkların ortaya çıktığı belirtildi.

KREDİ BEKLENİYOR

Asist Analiz'in haberine göre, yapılan görüşmeler neticesinde bir kriz çıktı; peşinat krizi... Portekiz ekibi 1.5 milyon Euro'nun, 500 bin Euro'sunu imzalar atılır atılmaz istedi.

Maddi kriz içindeki Siyah-beyazlılar ise bu parayı hemen ödeme konusunda problem yaşanacağını belirtip ilk taksidin ileri bir tarihte yatırılmasını talep etti. Fakat Guimaraes cephesi bunu kabul etmedi. Siyah-beyazlılar şimdi bankalardan gelecek kredi neticesinde peşinatı yatırmayı ve transferi bitirmeyi planlıyor.

Transfer Haberleri

Beşiktaş'ın sürpriz transfer hedefi Tom Lawrence!
Beşiktaş transferde Vertonghen'i listeye aldı