Ze Luis'te yeni gelişme! Kiralanabilir

Forvet arayışında olan siyah beyazlılar'a, Porto'lu Ze Luis'in kiralanabileceği bildirildi. Portekizli golcü için son kararı Sergen Yalçın verecek

Ajans Beşiktaş - Burak Yılmaz'ın ayrılığı, Güven Yalçın ve Umut Nayir'in de bekleneni verememesi sonrasında forvet arayan siyah beyazlılara flaş bir öneri geldi. Menajerler, Portekiz devi Porto'nun tecrübeli golcüsü Ze Luis'i kiralık olarak getirebileceklerini iletti.

Bu öneriyi değerlendirmeye alan Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Sergen Yalçın'ın kararı sonrasında menacerlere yanıt verecek. Bu sezon mavi beyazlılarda çıktığı 31 karşılaşmada 10 gol, 2 asistle oynayan 29 yaşındaki forvet, sezon başında Rus ekibi Spartak Moskova'dan, Porto'ya 10.75 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. (Fanatik - Orhan Yıldırım)

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı