Zirvenin tek kazananı Beşiktaş

Beşiktaş’ın Vodafone Park’taki farklı Ankaragücü galibiyeti, ligde 30. haftada rakiplerinin aldığı sonuçlardan sonra daha değerli hale geldi. Önce Başakşehir yenildi, sonra Galatasaray takıldı; Kartal şampiyonluk yarışında iyice umutlandı.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig’de son 6 maçını kazanan ve sezonun en iyi serisini yakalayan Beşiktaş’ta artık şampiyonluk hesapları yapılıyor.

24. haftada liderle 13 puana kadar çıkan farkı 3’e düşüren Siyah- Beyazlılar, 30. haftada zirvenin tek kazananı oldu. Öyle ki önce Başakşehir kümede kalma mücadelesi veren Göztepe’ye yenildi. Önceki gün de Galatasaray, galip gelmesi halinde lider olacağı deplasmanda Konyaspor ile berabere kaldı.

Başakşehir’in 3, Galatasaray’ın 2 puan gerisinde son 4 haftaya giren Beşiktaş, şampiyonluk rüzgarını iyice arkasına aldı.

Önce kazan, sonra bekle

Son haftada Beşiktaş’ı rahatlatan bir diğer maç da Kadıköy’de oynandı. Üçüncülük hayali kuran ve 5 maçlık galibiyet serisi olan Trabzonspor, son saniyelerde yediği golle Fenerbahçe ile puanları paylaştı. Bu sonuçla birlikte 4. sırayla olan makas da açıldı, Trabzonspor ile fark 6 puana çıktı.

Şampiyonluk için ise Kartal’da hesap basit. Siyah- Beyazlılar, bu hafta kazanırsa Galatasaray’ı altına alacak, sonrasında da tüm maçlarda galip gelip, Başakşehir’in yenilmesini bekleyecek.  (Fanatik)

Futbol Haberleri

Beşiktaş, Ghezzal'ı serbest bıraktı
Beşiktaş'a önerilen Bernardeschi, siyah-beyazlılarla ilgileniyor
Beşiktaş, Lascelles'i transfer etmek için uğraşıyor
Beşiktaş, Matic'i renklerine bağlamaya hazırlanıyor
İDDİA | İspanyol kupa canavarı Kartal oluyor...