Shinji Kagawa transferiyle ilgili flaş açıklama!

Shinji Kagawa transferiyle ilgili flaş açıklama!

Galatasaray'ın Japon sol beki Yuto Nagatomo, adı bir süredir Beşiktaş'la birlikte anılan Shinji Kagawa ile ilgili gündem yaratacak bir açıklama yaptı.

Ajans Beşiktaş - Anderson Talisca'nın takımdan ayrılmasının ardından 10 numara arayışlarına geçen Beşiktaş'ta gündeme gelen isimlerden biri de Shinji Kagawa'ydı. Borussia Dortmund forması giyen Japon futbolcunun transferin bitimine çok kısa bir süre kala Beşiktaş'a transfer olabileceği iddia ediliyordu.

Orta sahanın ortasında bir hayli geniş bir rotasyona sahip olan Dortmund'un yıldız ismi gözden çıkardığı ve Beşiktaş'ın Kagawa transferini bitireceği öne sürülmüştü. Son olarak Alman devinin hocası Lucien Favre da transfere yeşil ışık yapan bir ifade kullanmıştı.

Favre, Japon futbolcunun geleceği hakkında yaptığı yorumda aynen şunları söylemişti:

"Orta sahada çok oyuncumuz var. Bu mevkiyle ilgili bir karar vermek gerekiyor. Shinji'nin ne kadar iyi bir oyuncu biliyoruz ve bizim için zor bir tercih olacak."

İsviçreli teknik adamın bu açıklamalarından sonra bugün gündeme bomba bir haber daha düştü.

Galatasaray'ın Japon sol beki Yuto Nagatomo da vatandaşının geleceği hakkında değerlendirmelerde bulundu. Sarı Kırmızılı futbolcu, ülkesinde yayım yapan Nikkan Sports'a yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Kendisi adına en iyi kararı vermesini umuyorum. Ona Türkiye'nin harika bir ülke olduğunu söyledim." Nagatomo'nun bu sözleri, Beşiktaş'ın yıldız oyuncuyla gerçekten ilgilendiği şeklinde yorumlandı.

Dortmund'la 2020 yazına kadar sözleşmesi bulunan Kagawa'yı Siyah Beyazlılar'ın kiralayacağı konuşuluyordu. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 13 milyon euro olarak gösteriliyor. (Fanatik)

 

 

 

 

 

 

Etiketler :