Şili'de Gary Medel paniği! Copa America'yı kaçıracak mı?

Şili'de Gary Medel paniği! Copa America'yı kaçıracak mı?

Beşiktaş'ta Medel'in yaşadığı sakatlık ülkesi Şili'de geniş yankı uyandırdı.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Sivasspor deplasmanında 2-1 kazanan Beşiktaş'ta Gary Medel sakatlık yaşadı. Şilili futbolcunun yaşadığı sakatlıkla ilgili kulüpten resmi açıklama yapıldı. Tecrübeli futbolcunun sakatlık haberi ülkesi Şili'de endişeye neden oldu. Medel'in Copa America'ya katılamama tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı haberleri gündem oldu.

Beşiktaş'ın Sivasspor ile oynadığı maçta aldığı darbe nedeniyle sakatlanan Medel'in sezonu kapattığı iddia edilmişti. Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol Takımımızın dün D.G. Sivasspor ile oynadığı maçta sakatlanan oyuncumuz Gary Medel'in yapılan muayene ve bugün Acıbadem Fulya Hastanesi'nde çekilen MR sonucuna göre; sağ ayak bileği dış yan bağında ( ATFL) kısmi yırtık tespit edilmiş olup futbolcumuzun tedavisine başlanmıştır." ifadelerine yer verildi. 

ŞİLİ BASINI GENİŞ YER AYIRDI

Medel'in sakatlanmasıyla ilgili Şili basınında da birçok haber yayınlandı. Copa America'da Milli Takım'ın kilit isimlerinden biri olması beklenen Medel'in turnuvayı kaçırma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı yorumları yapıldı. Medel'in sakatlığı nedeniyle Copa America'ya katılamaması durumunda Şili'nin sıkıntı yaşayacağı belirtildi.

COPA AMERICA NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Güney Amerika kıtasındaki milli takımların karşı karşıya geldiği turnuva bu yıl 14 Haziran - 7 Temmuz arasında Brezilya'da düzenlenecek Bu yıl, Güney Amerika takımlarına ek olarak Katar ve Japonya da misafir ülke olarak turnuvada mücadele edecek.

MEDEL'İN SAKATLIĞI CİDDİ Mİ?

Medel'in yaşadığı sakatlık çok ciddi değil ve sezonu kapatmayacak. Şilili futbolcunun 2 haftalık aradan sonra forma giyebilecek duruma geleceği öğrenildi. Medel, Sivasspor maçında sarı kart gördüğü için Ankaragücü maçında oynayamayacaktı. (Futbol Arena)

Etiketler :