Sinan Engin: "Beşiktaş arması sana 6 milyon euro verdi. Baban şu rakamı 300 senede falan kazanır"

Sinan Engin: "Beşiktaş arması sana 6 milyon euro verdi. Baban şu rakamı 300 senede falan kazanır"

Sinan Engin, Fenerbahçe - Göztepe maçı öncesi Fenerbahçe armasını öpen ve müsabaka sonunda Beşiktaş armasını hiç öpmedim şeklinde konuşan Tolgay Arslan'a tavsiyede bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer olan Tolgay Arslan, Göztepe maçı öncesinde Fenerbahçe armasını öperek tribünleri selamladı ve karşılaşmanın ardından "Beşiktaş armasını daha önce hiç öpmedim" şeklinde açıklama yapınca bu sözler uzun süre konuşuldu.

Beyaz TV yorumcusu ve Beşiktaş esk menajeri Sinan Engin, Tolgay Arslan'a bu konuda tavsiye verdi. 

Sinan Engin, "Zamanında hep söyledim. Futbolcular bu tarz fanatik söylemler yapmamalı. Hep söyledim. Gittikleri takımlarda fanatik işlere girmemeliler. En çok da Volkan Demirel için söyledim. Bu sözler taraftarları tahrik ediyor. Ondan sonra taraftara 'Niye küfür ediyorsunuz? diyoruz ama sen bunu yaparsan taraftarı da tahrik edersin." ifadelerini kullandı. 

"BEŞİKTAŞ ARMASI SANA 6 MİLYON EURO VERDİ"

Beşiktaş arması sana 6 milyon euro verdi. Hepimiz gariban çocuğuyuz. Garibanlıktan geldik. Muhtemelen baban şu rakamı 300 senede falan kazanır. Beşiktaş verdi sana bu. Sen bunu mu gördün Beşiktaş camiasına? Bakın Tolgay'ın ligde golü yok. Mustafa Pektemek'in kaç tane golü var ama Mustafa Pektemek, Tolgay kadar Beşiktaş taraftarının gözünde değer kazanmadı.

"BEŞİKTAŞ'I KÜÇÜLTÜYORSUN..."

Çok açık söylüyorum. Tolgay Arslan, Vodafone Park'a geldiğinde Beşiktaş taraftarı küfür ederse, 'Beşiktaş taraftarı neden küfür ettiniz?' demem, diyemem. Sen burada Beşiktaş'ı küçültüyorsun.

TOLGAY ARSLAN NE DEMİŞTİ?

Benim için duygusal bir gündü. Çok zor bir dönem geçirdim. Takımı tebrik ediyorum, iyi oyunla 3 puan kazandık. 3,5 ay sonra sahalara döndüm. Taraftara çok teşekkür ediyorum beni bugün çok güzel karşıladılar. Son güne kadar dik durdum. Fenerbahçe formasını giydikten sonra her şeyi bıraktım. Tepki olması normal ama Fenerbahçe taraftarı çok doğru bir karar verdiğimi bugün bana gösterdi. Beşiktaş armasını hiç öpmedim, bunu ilk kez Fenerbahçe'de yaptım. Türkiye'ye ilk geldiğimde en büyük camianın Fenerbahçe olduğunu fark ettim.'' (Futbol Arena)

Etiketler :