Sinan Engin: 'Paralar götürüldü' değil, 'Transfer yapılmadı' anlamında söylüyorlar

Sinan Engin: 'Paralar götürüldü' değil, 'Transfer yapılmadı' anlamında söylüyorlar

Spor yorumcusu Sinan Engin, Beyaz Tv'de yayınlanan programda Beşiktaş Kulübü'nün dün yapılan Diuvan Kurulu hakkında açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Sinan Engin, özellikle Fikret Orman hakkında açılan "Paralar Nerede?" pankartı ve Orman'ın verdiği cevapları değerlendirdi.

Engin, "Fikret Orman'a açılan pankart nedir ya? Ne kadar ayıp. Seversiniz sevmezsiniz ama camianızın başkanıdır Fikret Orman. Kendi başkanınıza yapmayın bunu. 

Fikret Orman'ın bir kuruş kendi zimmenite para geçireceğini yüzde yüz inanmam. Bu işler o kadar da basit değil. Dürüstlüğüne kefil olurum. Transferde para çalma diyorsunuz? Nasıl olur anlatayım: Karşı kulüple anlaşacaksın, bunu 3 ama sen 7 al aradan ve bunu bana getir diyeceksin. Sen bunu bir kulüp başkanına nasıl diyeceksin? Bunun girdisi nasıl olacak vs vs... Yapanı da Allah yedirmesin. Bu çalma çırpma işleri bu kadar kolay değil. 

Bir Beşiktaş'ın başkanına 'Paralar nerede' çok ayıp arkadaşlar. Yapmayın bunu! İnsanların gazına gelmeyin. Bu kulüpte, bir takım yolsuzluklar varsa Ahmet Nur Çebi, çıkar anlatır. Şimdi Ahmet Nur Çebi başkan adayı olacak deniyor. Herkes çıkar, elindekileri ortaya koyar. Ahmet Nur Çebi, İcra Kurulu Başkanı'ydı. Bu işler öyle basit değil. 2-3 tane kötü sonuçtan sonra sallamalar var. Bir forvet olsa, paralar nerede diye sormayacaklardı.Beşiktaş taraftarının söylemek istediği bu değil. Neden transfer yapılmadı demek istiyorlar. Takıma bir forvet transfer edilse bunu da söylemeyeceklerdi. 'Paralar götürüldü' değil, 'Transfer yapılmadı' anlamında söylüyorlar" diye konuştu.

Etiketler :