Sinan Engin'den Talisca ve Quaresma yorumu

Sinan Engin'den Talisca ve Quaresma yorumu

Beşiktaş’ın Çaykur Rizespor karşısında 1-0 kazandığı maçı değerlendiren Sinan Engin, Talisca’nın üstün performansına dikkat çekti.

Ajans Beşiktaş - Beyaz Futbol programında değerlendirmelerde bulunan Sinan Engin, "Allah Talisca’yı futbol için yaratmış. Talisca anadan doğma futbolcu. Gelecek sene de Beşiktaş’ta olacak." dedi. Ayrıca Engin, Portekizli yıldız Ricardo Quaresma için ise "Quaresma kardeşim, sen frikiklere gitme, bırak." dedi. Engin ayrıca, "Beşiktaş’ın scout ekibini çok iyi tanıyorum. Beşiktaş, devre arasında Ryan Babel’i aldı. Bakıyorsun rakipler transfer yapamıyor. Mesela Atınç diyorsun.  Maçın adamlarından biri oluyor" diye konuştu.

Engin şunları söyledi:

"Quaresma'nın elinde değil. İyi olmak istiyor. Taraftar onu çok sevmek istiyor. Şenol Güneş, Quaresma'yı idare etmeli. Ama çok iyi konuşmuş. Şenol Güneş, 'Artık yeter diyor. Otoritemi sarsıyorsun' demek istiyor. Şu anda Quaresma çok üzgündür. Bazı şeyleri, teknik direktör olduğunda anlayacak Quaresma. Zamanında biz de yaptık. Bunu halleder Beşiktaş. Futbolcunun parasını keseceksin. Takımdan geri kalmayacak."