Siyah-beyazlı yöneticilerden, Avrupa'da namağlup lider giden Beşiktaş'a ziyaret!

Siyah-beyazlı yöneticilerden, Avrupa'da namağlup lider giden Beşiktaş'a ziyaret!

Hüseyin Yücel ve Erdal Karacan’dan Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'na tebrik ziyareti...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta Pazarlama ve Yeni Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve E-Spor’dan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Hüseyin Yücel ile Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karacan, İsrail’de düzenlenen Avrupa Şampiyonlar Ligi ön eleme turu grubunu namağlup lider tamamlayan Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'na Süleyman Seba Spor Salonu’nda tebrik ziyaretinde bulundu.

Hüseyin Yücel, ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bu sadece Beşiktaş’ın değil Türkiye’nin başarısı. İnşallah devamı da gelecek. Takımımızın, bayrağımızı Avrupa’da başarıyla dalgalandıracağına yürekten inanıyoruz. Üniversitede okuyan arkadaşlarımıza da eğitim hayatlarında yardımcı olmak için hazırız.”

Erdal Karacan, Türk oyuncularla yakaladığımız başarının kendisini daha çok mutlu ettiğini belirttiği konuşmasında şunları ifade etti:

“Mükemmel bir ön eleme geçirdik. Güzel oyunlarla rakiplerimizi farklı bir şekilde yendik. Takımımız Avrupa’nın en iyileri arasında. Almanya’da da başarılı olacağız. Her takımda yabancı oyuncu varken bizde yoktu. Türk oyuncularla başarı sağlamak bizleri daha çok mutlu ediyor. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız bizim gururumuz. Beşiktaş, bir dünya kulübü olduğunu her platformda gösteriyor. İnşallah Avrupa Şampiyonlar Ligi kupasını kazandığımız günü görürüz.”

Ülkemize ve Beşiktaş camiasına layık olmaya çalıştıklarını ifade eden Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın Genel Menajeri Erdem Göksel, şunları söyledi:

“Yöneticilerimizin bizlerle yakından ilgilenmesi gurur verici bir olay. Ülkemize ve Beşiktaş camiasına layık olmak için çalışıyoruz. Bize destek olan tüm Beşiktaşlılara teşekkür ediyoruz. Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde zorlu bir gruptayız. İnşallah ülkemize güzel neticelerle döneceğiz.”

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın Antrenörü Tacettin Çıpa, Avrupa’nın en iyi sekiz takımından biri olduklarını ifade ettiği konuşmasında şunları söyledi:

“Avrupa’nın en iyi sekiz takımından biriyiz. Buradan sonrası için biraz daha özverili olmalıyız. Son dört takım arasına kalmak istiyoruz. Zorlu bir gruba düştük. Gruptan çıkma gururunu yaşamak istiyoruz. Avrupa’nın üst düzey bir takımıyız. Güzel oyunumuzu hem ligde hem de Avrupa’da çeyrek finalde sürdürmek istiyoruz.”

Etiketler :