Siyasilerden Beşiktaş'a tebrik mesajları

Siyasilerden Beşiktaş'a tebrik mesajları

Süper Lig'in 42. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Göztepe'yi 2-1 yenerek şampiyon oldu.

Süper Lig'in 42. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Göztepe'yle karşılaştı. Beşiktaş, 10. dakikada Vida'nın attığı golle 1-0 öne geçti. Göztepe 24. dakikada Alpaslan'ın golüyle durumu 1-1'e getirdi. İlk yarı 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Beşiktaş 69. dakikada Ghezzal'in penaltı golüyle skoru 2-1'e getirdi. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Beşiktaş deplasmanda Göztepe'yi 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu.

Maç sonunda siyasilerden Beşiktaş'a tebrik mesajları geldi:

TAYYİP ERDOĞAN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Süper Lig'de 2020-2021 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'ı tebrik etti.

Kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında şu ifadeleri kullandı: "Spor Toto Süper Lig 2020-2021 sezonu şampiyonu olan Beşiktaş'ı ve tüm Beşiktaş taraftarını canı gönülden tebrik ediyorum."

VEDAT BİLGİN

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Süper Lig'de şampiyon olan Beşiktaş'ı tebrik etti.

Bakan Bilgin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Süper Lig 2020-2021 Sezonu şampiyonluğunu kazanan Beşiktaş'ı tebrik ediyor, futbolcularından taraftarına, teknik ekibinden yönetimine tüm Beşiktaş camiasını kutluyorum" ifadelerini kullandı.

MERAL AKŞENER

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olan Beşiktaş ve taraftarını kutladı.

Akşener, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Süper Lig 2020-2021 Sezonu Şampiyonu Beşiktaş'ı, futbolcularını, teknik heyetini ve tüm taraftarlarını tebrik ediyor, önümüzdeki sezon Avrupa'da ülkemize başarılar kazandırmasını diliyorum." ifadesini kullandı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olan Beşiktaş'ı ve tüm takımları kutladı.Kılıçdaroğlu, Twitter hesabındaki paylaşımında, "Pandemi etkisi altında zor şartlarda mücadele eden tüm takımlarımızı ve bu zorlu mücadele sonunda 2020-2021 Süper Lig şampiyonu olan Beşiktaş'ı yürekten kutluyorum." ifadesini kullandı.

MUHARREM KASAPOĞLU

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süper Lig'de 2020-2021 sezonunu şampiyon tamamlayan Beşiktaş için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Kasapoğlu, yayımladığı tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi: "Süper Lig 2020-2021 sezonunda gösterdiği başarılı performansın ardından yarışı şampiyon olarak göğüsleyen Beşiktaş Jimnastik Kulübünü kutluyorum. Üç güzide kulübümüzün Süper Lig'in son haftasına kadar sürdürdüğü zirve mücadelesinde kazanan Türk futbolu oldu. Bu çetin mücadele sonucunda ipi göğüsleyen Beşiktaş'ın bu başarısında emeği geçen başta futbolcular ve teknik ekip olmak üzere yönetimi ve siyah-beyazlı camiayı tebrik ediyorum. Önümüzdeki sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil edecek olan Beşiktaş'a başarılar diliyorum."