Slaven Bilic, Çin Milli Takımı yolunda!

Slaven Bilic, Çin Milli Takımı yolunda!

Eski Beşiktaş teknik direktörü Slevan Bilic'e Çin iddiası. Çin Milli Takımı'nın Lippi yerinde Slevan Bilic'i göreve getireceği iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Ülkemizde Beşiktaş ile mücadele ettikten sonra İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United ekibinin başına geçen daha sonra alınan başarısız sonuçlar nedeni ile takımdan ayrılan Slevan Bilic için flaş bir iddia gündeme geldi.

West Ham United'ın aldığı kötü sonuçlardan sonra yollarını ayırdığı eski Beşiktaş teknik direktörü Slevan Bilic için Çin Milli Takımı iddiası. İngiliz basınında yer alan habere göre, Çin Milli Takımı, Dünya Kupası vizesi alamayan Lippi'nin yerine Slevan Bilic'i göreve getirmek istediği yazıldı.

Slaven Bilic'in Beşiktaş ve Türkiye kariyeri

Hırvat teknik adam Türkiye'de geçirdiği yılları şu sözlerle anlattı:

"BEŞİKTAŞ'TA ÇOK GÜZEL ANILARIM VAR"

Türkiye'yi, insanlarını, oradaki mizacı ve mantaliteyi çok seviyorum. Farklı dine mensup olmalarına rağmen insaların menatelitesi Hırvatistan'dakine çok yakın. İstanbul çok güzel bir şehir ve Beşiktaş 20 milyon taraftara çok büyük bir kulüp. Dev bir kulüp. Tabi ki Galatasaray ve Fenerbahçe ile birlikte. Ancak Beşiktaş taraftarının özel ve ayrıcalıklı bir taraftarı var. Onlarla ilgili o kulübün teknik direktörlüğün yapmış biri olarak, çok fazla güzel cümlem ve harika anım var. Bizim orada dönemimiz farklıydı. Çünkü stat daha yeni yapılıyordu. Bu yüzden de 2 yıl iç saha maçlarını Ankara'da oynadık. 1 saat uçuş demek. Belki de o 2 yıl hayatımda en çok keyif aldığım anları yaşadım. (Futbol Arena)

Etiketler :