Slaven Bilic'in istediği Atiba'ya "Al İttihad" soruldu

Slaven Bilic'in istediği Atiba'ya "Al İttihad" soruldu

Kartal’ın başında 2013-15 sezonunda görev yapan Slaven Bilic, Premier lig ekibi West Ham United’ı çalıştırmasının ardından Suudi Arabistan ekibi Al İttihad’ın başına geçmişti.

Ajans Beşiktaş - Slaven Bilic’in, 5 yıl önce Beşiktaş’a transfer ettirdiği Atiba'nın peşinde olduğu öne sürülmüştü.

Siyah-beyazlı yönetim, Atiba’yı Al İttihad’a istemesi üzerine Suudi Arabistan ekibiyle pazarlığa oturmak için Atiba'nın görüşünü sordu. 35 yaşındaki ön liberonun, bu ilgiye menaceri aracılığıyla olumsuz yanıt verip sezon sonunda futbol hayatını Beşiktaş’ta noktalamaya karar verdiğini ilettiği ifade edildi.

NAKİT PARA GİRİŞİ GEREKİYOR

Eldeki oyuncuların bir kısmını transfer döneminde satarak hem giderleri azaltmak hem de nakit para girişi sağlamak isteyen siyah-beyazlılar, Atiba’nın gitmesi halinde orta sahaya Dorukhan Toköz kalitesinde bir genç oyuncu daha transfer edebilecek. Atiba gibi bir oyuncunun gitmesi durumunda adeta bir dönemi kapatacak siyah-beyazlıların, Atiba dışında Al İttihad takımına bir futbolcu daha verebileceği iddia edildi.

BILIC İSTEMİŞTİ

Kartal’ın başında 2013-15 sezonunda görev yapan Slaven Bilic, Premier lig ekibi West Ham United’ı çalıştırmasının ardından Suudi Arabistan ekibi Al İttihad’ın başına geçmişti. (Milliyet & Fanatik)

Etiketler :