Sol "Beck" oynayacak

Sol "Beck" oynayacak

Şenol Güneş'in bugün "sağ bek" Andreas Beck’i solda görevlendirecek.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, çarşamba günü Benfica ile Şampiyonlar Ligi’nde oynayacakları kritik maçı düşünerek risk almadı ve hafif sakatlıkları bulunan Adriano Correia, Luiz Rhodolfo ve Dusko Tosic’i Adana’ya götürmedi. Siyah-beyazlılarda bir süredir tedavi olan ve antrenmanlarda takımdan ayrı bireysel olarak çalışan Necip Uysal da kadroda yer almadı.

İşte bu eksikler nedeniyle bugünkü Adanaspor maçında Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, defans kurgusunda değişikliğe gidecek. Sol bekte Adriano ve Tosic’in yokluğunda esas pozisyonu sağ bek olan Andreas Beck’i görevlendirecek olan tecrübeli çalıştırıcı, savunmanın göbeğinde de Marcelo Guedes’in yanında Atınç Nukan’ı oynatacak.

Kaleyi Fabricio Agosto Ramirez’e, sağ beki ise Gökhan Gönül’e emanet edecek olan Şenol Hoca, orta sahada Atiba Hutchinson, Tolgay Arslan ve Oğuzhan Özyakup’u oynatacak. Kanatlarda Cenk Tosun ve Ricardo Quaresma’yı kullanmayı planlayan Güneş’in ileri uca da Vincent Aboubakar’ı yerleştirmesi bekleniyor. (Vatan / Erdal Cömert)