Elneny ve Caner soyunma odasına birbirlerine girdi!

Elneny ve Caner soyunma odasına birbirlerine girdi!

Ziraat Türkiye Kupası'nda elenerek şok yaşayan Beşiktaş'a bir darbe de Caner ve Elneny'den geldi. İki oyuncu saha içinde yaşadığı tartışmayı soyunma odasında da devam ettirince olaylar büyüdü!

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda BB Erzurumspor'a evinde 3-2 yenilmesinin yankıları siyah-beyazlıların soyunma odasında da devam etti.

Maç içinde Mohammed Elneny ve Caner Erkin'in yaşadığı sert tartışma soyunma odasında da devam etti! Mücadele bitiminde soyunma odası koridoruna koşan Elneny'i hızlı adımlarla takip eden Caner, soyunma odasına birbirlerine girdiler. Mısırlı oyuncu, yenilen goller için Caner'i suçlayınca soyunma odasında fırtınalar koptu. Elneny ve Caner birbirlerinin üzerine yürüdü ve olay büyüyerek devam etti. Birbirlerinin yüzünü tutmaya varan ve büyük itiş kakışın yaşandığı tartışmaya takım arkadaşları araya girerek, iki tarafı da daha ileri gitmeden yatıştırdılar. 

Kavgayı duyan başkan Ahmet Nur Çebi, yarın teknik direktör Abdullah Avcı ile bir görüşme yapacak. Bazı oyuncuların kadro dışı kalması gündemdeyken, Caner ve Elneny'e de para cezası bekleniyor. (Asist Analiz)