Son teklifi beğenmedi! Ryan Babel'de son durum ne?

Son teklifi beğenmedi! Ryan Babel'de son durum ne?

Beşiktaş yönetimi, Ryan Babel'in tavırlarını değerlendiriyor. Son karar devre arasında verilecek. Bunun öncesinde yeni sözleşme için de Babel'in fikirleri soruldu.

Ajans Beşiktaş | Derleme Haber - Bir taraftar ile girdiği polemik ve yaptığı çirkin paylaşımın ardından özür dilemesine rağmen; Beşiktaş yönetimi Hollandalı oyuncuya taviz vermiyor.

YENİ SÖZLEŞMEYİ BEĞENMEDİ

Ryan Babel'in yeni sözleşme görüşmelerinde de sorun yarattığı ortaya çıktı.

Siyah beyazlıların yılda 2.1 milyon Euro kazanan Hollandalı yıldıza 2.2 milyon Euro teklif ettiği ancak tarafların uzlaşma sağlayamadığı belirtildi. İlk görüşmeden itibaren 3 milyon Euro'da direten Hollandalı yıldızın takımdan ayrılmak istediği, bu nedenle de indirime yanaşmadığı gelen bilgiler arasında. Babel'e şu ana kadar bir teklif gelmediği de öğrenildi.

TAVIRLARI KONUŞULUYOR

 

Öte yandan Babel'in tavırları da konuşulmaya devam ediliyor. Sabah gazetesinin haberinde Beşiktaş Kulübü Sağlık Kurulu'nun Galatasaray derbisi öncesinde Ryan Babel için oynamasına engel durumu olmadığı yönünde görüş bildirdiği, ancak yıldız futbolcunun tedavi sürecini ağırdan alarak isteksiz bir tavır sergilediği ileri sürüldü.

OYNAMAK İSTİYOR AMA...

Ancak futbolcunun, teknik direktör Şenol Güneş'e, "Oynamayarak değer kaybetmek istemem. Tekrar formamı giymek istiyorum" dediği de iddia ediliyor.

Yeni sözleşme konusunda yönetimle anlaşamayan Babel, sosyal medya üzerinden bir taraftara hakarette bulunmuş ve kınama cezası almıştı.

"PARA ALIP YATMAYI İSTEYEN BİRİSİ DEĞİLİM"

Babel'in aynı zamanda, "Ben para alıp, yatmayı isteyen birisi değilim. İyileşir iyileşmez oynamak ve yine şampiyonluk yaşamak istiyorum. Sosyal medyada yanlış anlaşıldım. Tamamen esprili bir yaklaşımda bulunmak istemiştim. taraftarı kırdığımı anladığım an özür diledim" ifadelerini kullandığı vurgulandı.

FLAMENGO DEVREDE

Hollandalı futbolcu siyah-beyazlı takımda yaşadığı problemler üzerine Flamengo yöneticileri devreye girdi ve siyah-beyazlı yönetimle temas kurdu. Beşiktaş, Babel için 4 milyon Euro bonservis bedeli talep etti. İki tarafın yakın zamanda masaya oturacağı ve transferi bitirmeye çalışacağı öğrenildi. (Sabah ve ASpor)

Etiketler :