Söylenenler gerçek olabilir mi? İşte Tolgay - Burak takasında tüm detaylar

Söylenenler gerçek olabilir mi? İşte Tolgay - Burak takasında tüm detaylar

İki kulübün söz konusu futbolcularla daha önce ilgilenmesi nedeniyle bu transferin Ocak'ta resmileşmesine kesin gözüyle bakılıyor!

Ajans Beşiktaş | Derleme Haber - Beşiktaş Yönetimi ve teknik heyetle yaşadığı ciddi sorunlar nedeniyle süreslz olarak kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan'la yollar ayrılıyor. Yönetimin tecrübeli oyuncuyu devre arasinda göndermeye hazirlandığı iddia ediliyor. 

Tolgay - Burak takasını ilk kez dün Milliyet gazetesinden Serdar Sarıdağ yazdı. Haberde, Fenerbahçeli Ozan Tufan ile takası konuşulan Tolgay'ın, Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz ile takas edilmesinin de gündeme gelebileceği ileri sürüldü. 

Haberin devamında "siyah-beyazlı yönetimin sezon basinda da transferi gündeme gelen golcü oyuncu Burak Yılmaz için Karadeniz ekibine takas önerisinde bulunabilir. Düzenli forma şansı bulabileceği bir kulübe gitmeye sıcak bakan Tolgay'la yollan ayırmaya hazırlanan siyah-beyazlılar, tecrübeli oyuncuyu bonservlsiyie birlikte almak isteyen bir kulüp cikarsa, önceliği bu ekibe verecek." denildi.

Aynı konu bugün de Sabah gazetesinde Fatih Doğan imzalı çıktı: "Daha önce Beşiktaş'ın Burak Yılmaz'la, Trabzonspor'un da Tolgay Arslan'la ilgilenmesi nedeniyle bu transferin Ocak ayında resmileşmesine kesin gözüyle bakılıyor"

KULÜP BAZINDA SORUN YOK 

İki kulübe yakın kaynaklardan gelen haberlere göre; yönetimler bazında bir sıkıntı yaşanması söz konusu değil ve top oyuncularda. 

Beşiktaş adına sorun olabilecek tek konu ise Burak'ın yüksek ücreti. Trabzonspor'la 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan golcü futbolcu, yılda 3 milyon 550 bin Euro garanti para kazanıyor. Bonuslarla birlikte bu rakam daha da yükseliyor. Beşiktaş'la 2022'ye kadar mukavelesi olan Tolgay ise yılda 1 milyon 650 bin Euro alıyor.

TARAFTAR TEPKİSİ BİTİRDİ

Burak, Bursa maçında oyundan alınırken taraftara el kol hareketi yapınca, pazartesi günü yönetim kurulu kararıyla süresiz kadro dışı bırakıldı. Golcü futbolcu daha önce de yönetimle bir takım sıkıntılar yaşamıştı.

Etiketler :