Sözleşmesi feshedilen Veli Kavlak'ın Beşiktaş kariyeri!

Sözleşmesi feshedilen Veli Kavlak'ın Beşiktaş kariyeri!

Beşiktaş, 29 yaşındaki Veli Kavlak'ın sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

Ajans Beşiktaş - 2011-2012 sezonundan bu yana Beşiktaş'ta forma giyen Veli Kavlak, uzun süredir yaşadığı sakatlıklar sebebiyle formasına uzak kalmıştı. Veli Kavlak'ın bitmek bilmeyen sakatlık süreci sebebiyle Beşiktaş, oyuncunun kontratı tek taraflı olarak feshetti ve Veli'yi serbest oyuncu statüsüne çıkardı.

Veli Kavlak'ın Beşiktaş kariyeri

2011-2012 sezonu başında Avusturya Ligi ekiplerinden Rapid Wien'den, 750 bin euro karşılığında büyük umutlarla Beşiktaş'a gelen Veli Kavlak, sakatlandığı döneme kadar takımın değişilmez isimlerinden bir tanesi olmuştu. Özellikle Slaven Bilic'in gelişiyle performansı iyice artan Veli, merkez orta saha pozisyonunda görev yapmasının yanısıra sol ve sağ kanatta da forma giyiyordu.

Beşiktaş formasıyla 152 remi karşılaşmada görev yapan Veli Kavlak, takımına 8 gol, 16 asistlik katkı sağladı. Özellikle orta sahada bitmek bilmeyen enerjisi ile taraftarların sevgilisi haline bürünen Veli, yaşadığı omuz sakatlığının ardından eski sağlığına kavuşamadı ve yaklaşık 5 sezondur formaya hasret kaldı.

Veli Kavlak'ın sakatlığının bu sezon da düzelmemesi sonrasında Beşiktaş yönetimi harekete geçti ve Beşiktaş ile sözleşmesinin son senesine giren, yıllık 1.7 milyon euro kazanan oyuncunun sözleşmesi tek taraflı olarak feshedildi.

Etiketler :