Spartak Moskova Larin defterini kapattı

Spartak Moskova Larin defterini kapattı

Beşiktaş'ta oynayan Cyle Larin'in adı transferde Spartak Moskova ile anılıyor. Rus ekibi Larin ile ilgili kararını verdi.

Ajans Beşiktaş - Sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş'ta forma giyen Cyle Larin ile ilgili transfer iddiaları devam ederken Rus basını, golcü futbolcuyla ilgili son durumu yazdı. Spartak Moskova'nın gündemine gelen Larin, Beşiktaş'tan ayrılacak mı? Detaylar haberde...

Gözler Larin'in geleceğinde

Beşiktaş'ta Cenk Tosun ve Vincent Aboubakar'ın ayrılmasının ardından gözler Larin'in geleceğine çevrildi. Rusya takımlarının gündemine gelen Larin'de sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Spartak Moskova Larin defterini kapattı

Metaratings.ru'nun haberine göre Spartak Moskova; Beşiktaş forması giyen Cyle Larin ile artık ilgilenmiyor. Habere göre; kırmızı-beyazlıların transfer pazarında başka öncelikleri var. 

Tatmin edici bir teklif yok

Beşiktaş'ın bu transfer için Rus ekibinden tatmin edici bir teklif alamadığı ve bu transfere onay vermediği belirtildi. Hatırlanacağı üzere Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin bu transfer için en az 10 milyon Euro beklentisi olduğu gündeme gelmişti. 

İlk dönemi iyi geçmedi

Futbol kariyerine MLS'te başlayan Larin, 2018 yılında Beşiktaş'a 1.85 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. İlk dönemlerde siyah-beyazlılarda forma şansı bulamayan futbolcu daha sonra Belçika ekibi Zulte Waregem'e kiralanmıştı. 

Geçen sezon kendisini buldu

Belçika'da Zulte Waregem formasıyla 33 maçta 9 gol atıp 5 de asist yapan Larin tekrar Beşiktaş'a döndü. Kanadalı oyuncu geçen sezon ligde 19 gol 5 asistlik performans sergilerken, tüm kulvarlar hesaba katıldığında ise 45 maçta 23 gol 5 asiste ulaştı. (Ajansspor)