Spor camiasından Erdoğan Demirören için başsağlığı mesajları

Spor camiasından Erdoğan Demirören için başsağlığı mesajları

Yıldırım Demirören'in babası Erdoğan Demirören 79 yaşında vefat etti.

Ajans Beşiktaş - Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Beşiktaş Kongre Üyesi olan Erdoğan Demirören 79 yaşında hayata gözlerini yumdu. Bir dönem Beşiktaş Başkanlığı yapan, günümüzün Türkiye Futbol Federasyon Başkanı olan Yıldırım Demirören'in babası Erdoğan Demirören vefat etti.

Erdoğan Demirören'in cenazesi 10 Haziran 2018 pazar günü öğle namazına müteakip Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Fenerbahçe resmi sitesi üzerinden Erdoğan Demirören için başsağlığı mesajı yayınladı:

"Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Yıldırım Demirören’in babası, Demirören Holding’in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erdoğan Demirören’in hastalığı nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhum Erdoğan Demirören’e Allah’tan rahmet diliyor, Sayın Yıldırım Demirören başta olmak üzere değerli ailesine, yakınları ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz."

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam Demirören için başsağlığı mesajı yayınladı. Sağlam, Merhum Erdoğan Demirören’e Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Ayrıca Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı, resmi Ywitter hesabı olan 'forzabesiktas' üzerinden bir başsağlığı mesajı yayınlayarak, "Kulübümüz divan kurulu üyesi Erdoğan Demirören hayata veda etti. Yakınlarına ve sevenlerine sabırlar. Allah rahmet eylesin." ifadelerini kullandı.

Erdoğan Demirören kimdir?

28 Ağustos 1938 tarihinde dünyaya gelen Erdoğan Demirören aslen İnegöllüdür. Türk sanayici ve iş adamı olan Erdoğan Demirören Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Demirören Holding, LPG sektöründe çok sayıda şirketin sahibidir. Milangaz, Likidgaz, Mutfakgaz gibi markalarla bu sektörde Türkiye'nin en büyük grupları arasında bulunuyor. Demirören, Özel Ata Lisesi'nin de sahibidir.

Oğlu Yıldırım Demirören ise Beşiktaş Kulübü'nün eski Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanıdır. Evli olan Erdoğan Demirören üç çocuk babasıydı. Son olarak Demirören Medya Grubu bünyesine Hürriyet, Posta, Kanal D, CNN Türk’ü de katarak yılın en dikkat çeken satın alma işlemi gerçekleştirdi.

Etiketler :