Standard Liege - Genk maçı CANLI İZLE (19.04.2019)

Standard Liege - Genk maçı CANLI İZLE (19.04.2019)

Belçika 1 Lig A Şampiyonluk Grubu'nda Standard Liege ile Genk karşı karşıya gelecek. Maçı CANLI takip edebilmeniz mümkün.

Belçika 1 Lig A Şampiyonluk Grubu'nda Standard Liege ile Genk karşı karşıya geliyor. Standard Liege - Genk maçı 19 Nisan 2019 Cuma günü (bugün) oynanacak. Maçın başlangıç saati TSİ 21:30 olarak belirledi. 

Standard Liege son 5 maçında 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet yaşadı. Genk takımı ise son 5 maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetlik bir istatistik sergiledi. İddaa'da 246 kodlu maç için Standard Liege'e 2.55 oran verilirken, Genk takımına 2.00 oran verildi. İddaa'da beraberlik oranı ise 3.20 olarak belirlendi. Standard Liege, şampiyonluk grubunda 33 puan ile 4. sırada yer alırken, Genk 41 puan ile 1. sırada bulunuyor.

Standard Liege ile Genk arasındaki futbol karşılaşması 19 Nisan 2019 tarihinde saat 21:30 (TSİ) başlayacak. Peki Standard Liege - Genk maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Standard Liege Genk maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden "Standard Liege Genk canlı izle" aramalarını yapıyor. Sporseverler ve futbol seyircisi Standard Liege ile Genk arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırılıyor.

Ancak bu maçı Türk kanalları aracılığı ile izleyebilmek mümkün değil. Türkiye'den hiç bir kanal ve platform bu maçı yayın akışı içine almadı. Fakat mücadele S Sport+ uygulamasından canlı ve naklen ekranlara gelecek. S Sport+ (S Sport Plus) uygulaması, spor kanalı S Sport'un mobil uygulamasıdır. Digitürk, D-Smart, Turkcell TV+ ve Tivibu platformlarında yer alan S Sport kanalı şifreli ve ücretli bir televizyon kanalıdır. Dolayısıyla bu maçı ücretsiz izleyebilmek mümkün değildir. S Sport Plus'da yer alan maçlar için uygulamaya ücretli üye olunması gerekmektedir.

Maçı internet üzerinden kaçak yayınlarla izlemek isteyenler için ise sporseverlerin çokca başvurduğu yayın siteleri justintv, lshunter, netspor12, netspor23 ve netspor27 olarak öne çıkıyor. Ancak internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar yayıncı kuruluşların maç yayınlarını yurt içi ve yurt dışından izinsiz bir şekilde internete aktarılması şeklinde gerçekleşmektedir. Bu yayınları yapan siteler, kötü yayın kalitesi ile maçı 5 dakikaya varan gecikmelerle aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla, kimlik dolandırıcılığı, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz.

Diğer yandan Türkiye dışındaysanız ve Türksat dışında kalan yabancı uyduları gören çanak antenler ile uydu cihazlarına sahipseniz ve/veya yabancı TV yayın platformlarına aboneyseniz, yabancı spor kanalların yayın akışlarını takip edebilir, bu maçı yabancı bir kanaldan farklı dilde izleme yolunu seçebilirsiniz.

Beşiktaş'a duyduğumuz aşk bir yana dünya futboluna da ilgiliyiz. Bu haber arama motoru sorgulama kelimeleri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak ve yasadışı durumlardan korumak üzere hazırlanmıştır.

Etiketler :