"Süper Kupa'da Cenk oynar"

"Süper Kupa'da Cenk oynar"

Beşiktaş'ta gündem forvet transferi. Sabah Gazetesi Beşiktaş muhabiri Fatih Doğan, Beşiktaş'ın golcü transferindeki son gelişmeleri aktardı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş yönetimi İspanya'da transfer çalışmalarını sürdürürken, henüz görüşülen isimlerde olumlu bir sonuç alınamadı. Sabah Gazetesi Beşiktaş muhabiri Fatih Doğan Beşiktaş'ın transferdeki son durumunu Futbol Arena'ya aktardı. İşte Fatih Doğan'ın sözleri:

''Beşiktaş'ın İspanya kampı son bulmak üzere. Herkesin beklentisi golcü, kanat ve stoper transferlerinin gerçekleşmesiydi fakat olmadı. Beşiktaş'ın elinde 7.5 milyon Euro'luk bir transfer kaynağı var. Ancak transferlerin geçikme sebebi 7.5 milyon Euro seviyesindeki golcü kıtlığı. Bu tarz oyuncuların fiyatları günden güne artıyor bu nedenle gençlere yönelmek lazım. Dünyada bunun sıkıntısı var ve Beşiktaş alternatif yaratmada sıkıntı yaşıyor. Ben bu sürecin 15 gün daha alacağını düşünüyorum. Beşiktaş Süper Kupa mücadelesini Cenk Tosun ile geçecek, daha sonra golcü transferinin gerçekleşeceğini düşünüyorum.''

Etiketler :